Selskap

Et selskap på Lysebu gir minner for livet!

Det er viktig å feire, være sammen med mennesker du er glad i og skape felles minner og historie. Atmosfæren, lokalene og menneskene som jobber her, gjør Lysebu til den beste rammen rundt dine minner.

Lysebu for
alle anledninger

Det finnes mange begivenheter i livet som det er verdt å gjøre noe ekstra ut av.

Kulinariske
opplevelser

La oss overraske med fantastiske menyer og kokkekunst i vår gourmetrestaurant.

Booking
Hold ditt selskap
på Lysebu
Spørsmål?
La oss ta en prat
21 51 10 20

Selskapsformer

Konfirmasjon

Vi har heist flagget og rullet ut den røde løperen. Dette er en høytidsdag. På Lysebu får konfirmanten en uforglemmelig feiring.

Vi anbefaler
Konfirmasjonspakke

Dåp

Den gjestfrie atmosfæren på Lysebu er som skapt for barnedåp. Her trives både store og små, med god plass å boltre seg på.

Vi anbefaler
Dåpspakke

Bryllup

Den viktigste dagen i livet. Minnene vil dere ta fram om og om igjen. Lysebu tilbyr de beste rammene rundt et bryllup – uansett årstid.

Les mer
Bryllup

Minnestund

Tradisjonsrike Lysebu er et verdig sted å ta farvel. Vi hjelper dere med å gjennomføre en finstemt stund, og tilrettelegger etter deres ønsker.

Vi anbefaler
Danske smørrebrød

Jubileum & Merkedag

Vi vil gjøre vårt beste for å oppfylle de høye forventningene både du og dine gjester har, og overlater ingenting til tilfeldighetene.

Velkommen til oss

Julebord

Førjul på Lysebu pirrer alle sanser. Deilige dufter fra kjøkkenet, knitrende peisbål, julepyntede stuer, varme følelser av tradisjon.

Velkommen til oss

Sesongmeny

Mat på Lysebu


Våre menyer tilberedes av årtidens beste råvarer og er nøye sammensatt for å gi våre gjester en fullendt måltidsopplevelse.

Les mer om vår restaurant

Spisesalene

For alle anledninger.

Dobbeltrom

Pust ut

Hotell

Overnatting

Etter en intens dag er det deilig å trekke seg tilbake og puste ut. Hos oss kan du velge mellom lune, hjemmekoselige rom og stilrene, elegante suiter.

212836
EnkeltromDobbeltromSuiter
Hotell

Overnatting

Forfriskende


Ta deg en svømmetur i vårt innbydende basseng. Nyoppusset i 2011 og med tilhørende badstue og treningsrom. Her er det lett å hente ny energi.

Hotellet

Selskapskaker

  1. Kokosmousse
  2. Valhrona Manjari Bavaroise
  3. Hvit sjokolademousse

Kokosmousse


fylt med pasjonsfrukt og trukket med vaniljeglaze.

Velg mellom mandelbunn eller sjokoladebunn.

Valhrona Manjari Bavaroise


Sjokolade-bavaroise fylt med blodappelsinkompott, karamellcrème og mandelbisquit.

Valg av glaze kan avtales.

Hvit sjokolademousse


fylt med bringebærkompott tilsmakt stjerneanis og tørket bringebær.

Muligheter

Musikk

Vi kan skaffe musikk til festen, enten det er DJ, band eller storband dere ønsker. Vi kan også skaffe folkedansere, fiolinsolister eller annen type underholdning.

Fotograf

Vi har kontakt med flere profesjonelle fotografer, og kan være behjelpelige med å skaffe fotograf i forbindelse med små og store arrangementer.

Transport

I forbindelse med arrangementer kan vi være behjelpelige med transport til og fra Lysebu, det være seg turistbusser, eksklusive biler eller kanefart.

Blomster

På Lysebu kan gjestene få være med på å sette sitt preg på utsmykkingen. Mange har egne ønsker for valg av blomster, farger og utforming og har kanskje et spesielt tema de ønsker å forfølge i dekorasjonene.