Bryllup

Et minne for livet

Vakkert beliggende i Holmenkollen med nærhet til skogen og utsikt helt til Norefjell. Lysebu tilbyr de beste rammene rundt et bryllup.

Booking
Hold ditt bryllup
på Lysebu
Spørsmål?
La oss ta en prat
21 51 10 20

Tradisjon i vakre omgivelser

En historie tuftet på generøsitet, takknemlighet, omtanke - og mat.

Dobbeltrom

Spisesalene

Kavalérsalen

Kavalersalen og Peisestuen er tegnet og dekorert av Magnus Poulson, og er det opprinnelige gjestehuset på Lysebu. Kavalersalen er monumental i sin uttrykksform, med det høye, rikt utsmykkede taket som hvelver seg over lysekronene og Krisitn Lindbergs billedtepper. Teppene er vevd spesielt til salen, og ble avduket av Hennes Majestet Dronning Margrethe.

Utsikten og Skogsstuen


Utsikten og Skogsstuen er tegnet av den prisbelønte trearkitekten Arne Henriksen og ble offisielt åpnet ved tusenårsskiftet. Panoramavinduer fra gulv til tak åpner rommet mot den storslagne utsikten over tretoppene i Orreskogen og Sørkedalen mot Norefjell.

Bryllupsmiddagen

Selve høydepunktet på bryllupsfesten er middagen. Vi bruker de beste råvarene sesongen har å tilby, og varierer menyene etter årstidene. Grunntonen er den nordiske maten, med ekte og naturlige råvarer.

Matfilosofi

Vår matfilosofi går ut på å benytte de beste råvarer, tilberedt med kreativitet og kjærlighet. De fleste råvarer kan skaffes hele året, men smak og kvalitet er ubetinget best i den naturlige sesong.

Vi søker hele tiden etter de små, lokale produsentene som legger sin sjel i å levere gode, naturlige råvarer, og som driver etter miljøvennlige og økologiske prinsipper.

Velkommen til en uforglemmelig måltidsopplevelse i samklang med den enestående stemningen og miljøet på Lysebu. Vi setter vår ære i å tilby våre gjester det aller beste.

BRYLLUPSMENY


Lettrøkt og honningglasert laks med agurk og pepperot

F-M

Kyllingballotine med steinsopp, variasjon på jordskokker og kyllingsjy med røkt smør

M-E

Langtidsbakt yttrefilet av norsk storfe, sellerirot, redusert fløte og ristet korianderfrø

M-Se-Su-C

Valrhona sjokoladekuppel med sitron og rosepepper

M-E

SESONGENS MENY


En  meny for de som er opptatt av å få det beste sesongen har å by på. Vi komponerer en basert på de beste råvarene i sesong. Menyen settes en uke før bryllup og til den kommer en passende vinmeny.

Eksempel sesongens meny:


Marinert og bakt torsk,variasjon på agurk, røkt smør og tørket dill

F-M


Grillet sjøkreps fra Fröya med glasert svinekjake, grønne erter og sprø løkF-S-M


Tørrhengt storfebryst med pepperrot, sort hvitløk og langtidsbakt sellerirot

C-E-M


Popcorn med brunet smør popcorn-is og sjokoladekrem på Valrhona Dulcey


M-E

750,-pr. pers
Booking
Hold ditt bryllup
på Lysebu
Spørsmål?
La oss ta en prat
21 51 10 20

Bryllupskaker

  1. Kokosmousse
  2. Valhrona Manjari Bavaroise
  3. Hvit sjokolademousse

Kokosmousse


fylt med pasjonsfrukt og trukket med vaniljeglaze.

Velg mellom mandelbunn eller sjokoladebunn.

Valhrona Manjari Bavaroise


Sjokolade-bavaroise fylt med blodappelsinkompott, karamellcrème og mandelbisquit.

Valg av glaze kan avtales.

Hvit sjokolademousse


fylt med bringebærkompott tilsmakt stjerneanis og tørket bringebær.

Pust ut

Hotell

Overnatting

Etter en intens dag er det deilig å trekke seg tilbake og puste ut. Hos oss kan du velge mellom lune, hjemmekoselige rom og stilrene, elegante suiter.

212836
EnkeltromDobbeltromSuiter
Hotell

Overnatting

Forfriskende


Ta deg en svømmetur i vårt innbydende basseng. Nyoppusset i 2011 og med tilhørende badstue og treningsrom. Her er det lett å hente ny energi.

Hotellet

Muligheter

Musikk

Vi kan skaffe musikk til festen, enten det er DJ, band eller storband dere ønsker. Vi kan også skaffe folkedansere, fiolinsolister eller annen type underholdning.

Fotograf

Vi har kontakt med flere profesjonelle fotografer, og kan være behjelpelige med å skaffe fotograf i forbindelse med små og store arrangementer.

Transport

I forbindelse med arrangementer kan vi være behjelpelige med transport til og fra Lysebu, det være seg turistbusser, eksklusive biler eller kanefart.

Blomster

På Lysebu kan gjestene få være med på å sette sitt preg på utsmykkingen. Mange har egne ønsker for valg av blomster, farger og utforming og har kanskje et spesielt tema de ønsker å forfølge i dekorasjonene.