Vinterferie på Lysebu.

Du trenger ikke å reise til fjells for å få en avslappende vinterferie. Lysebu ligger kun tjue minutters kjøretur opp fra Oslo sentrum, men det føles ut som om du er langt borte fra byens mas og jag.

Vakkert beliggende i Holmenkollen, med nærhet til skogen og med utsikt helt til Norefjell kan du stenge verden ute og bare nyte.

På dagen kan dere ta en skitur i marka, oppleve Korketrekkeren eller stå på slalåm i Oslo vinterpark. Holmenkollen er også en attraksjon vel verdt å besøke. Tilbake på hotellet, etter en lang dag utendørs, kan dere bestille massasje eller bare kose dere i vår svømmehall. På kvelden spiser dere i vår prisvinnende restaurant. Våkne opp til fuglekvitter, avslappende atmosfære og en fantastisk utsikt før dere nyter en deilig frokost.

Vinterferietilbud Kr 2 900,- for 2 voksne og 2 barn (inntil 12 år) pr dag

Pakken inkluderer;

Overnatting i flott familierom for 2 voksne og 2 barn
Frokost
Dagens 3- retters middag
Inngang til bassengområdet

Prisene gjelder fra fredag 16 februar til søndag 25. februar. Pakken bestilles på telefon 21 51 10 20 eller på booking@lysebu.noAktiviteter i nærområdet;

Oslo vinterpark

Like i nærheten av Lysebu ligger Oslo Vinterpark.

Anlegget har 24 nedfarter og 16 heiser. Heiskort kan enkelt kjøpes i resepsjonen på Lysebu. Ski og skiutstyr kan leies på Oslo vinterpark.

Korketrekkeren

Korketrekkeren er Oslos mest populære akebakke. Bakken ble anlagt tidlig på 1900-tallet og går fra Frognerseteren til Midtstuen. T-banen frakter deg opp fra Midtstuen til Frognerseteren på 13 minutter. En tur ned bakken tar ca. 8-10 minutter uten stopp underveis. Det er gratis å ake i Korketrekkeren, men leie av kjelke koster 80-100 kroner. Korketrekkeren er åpen når det er nok snø i bakken.

Lengde 2000 meter, fallhøyde 255 meter.

Langrenn

Fra Voksenkollen stasjon og ved Frognerseteren kommer du rett inn i lysløypenettet i fantastiske Nordmarka med kilometervis av oppkjørte løyper. For de som ønsker å leie ski, ordner vi det også.