Ny kjøkkensjef på Lysebu

Vi ønsker vår nye kjøkkensjef Andreas Andersson velkommen til Lysebu.

Andreas Andersson har startet som kjøkkensjef på Lysebu. I tillegg til å ha jobbet på restaurantene 1 Lombard street og Sketch i London og Bacino i København, har han tidligere jobbet som kjøkkensjef på Restaurant Baltazar, Machmanns matmerked, Brasserie Paleo og Oscarsborg festning.

Matstilen til Andreas preges av det nordiske kjøkkenet, med typiske smaker og teknikker som sylting, røyking, salting og graving. Utover det nordiske, inspireres han også av det franske og Italienske kjøkkenet. Han har til enhver tid fokus på råvarer i sesong og bruker gjerne varer som produseres lokalt. Han gleder seg til sesongen som står på trappene, fordi vårhalvåret byr på et mylder av råvarer med spennende smaker. Kanskje blir noe av det konservert og satt på menyen til vinteren?

Vi gleder oss til å smake oss gjennom sesongene med Andreas og ønsker han velkommen på Lysebu-laget!